Koncentraty owocowe i warzywne

Koncentraty

Zagęszczony sok truskawkowy z aromatem lub bez aromatu
Brix 65,0-67,0°Bx, kwasowość ogólna (kw. jablkowy, przy pH 8,1) 4,8-10,0% m/m, klarowność (przy 7,0°Bx) <10,0 NTU
Dostępność: Czerwiec
Zagęszczony sok z czarnej porzeczki z aromatem lub bez aromatu
Brix 65,0-67,0°Bx, kwasowość ogólna (kw. jablkowy, przy pH 8,1) 14,0-21,0% m/m, klarowność (przy 7,0°Bx) <10,0 NTU
Dostępność: Lipiec
Zagęszczony sok z czerwonej porzeczki z aromatem lub bez aromatu
Brix 65,0-67,0°Bx, kwasowość ogólna (kw. jablkowy, przy pH 8,1) 14,0-20,0% m/m, klarowność (przy 7,0°Bx) <10,0 NTU
Dostępność: Lipiec
Zagęszczony sok wiśniowy z aromatem lub bez aromatu
Brix 65,0-67,0°Bx, kwasowość ogólna (kw. jablkowy, przy pH 8,1) 4,5-7,0% m/m, klarowność (przy 7,0°Bx) <10,0 NTU
Dostępność: Lipiec
Zagęszczony sok z agrestu (białego i czerwonego)
Brix 65,0-67,0°Bx, kwasowość ogólna (kw. jablkowy, przy pH 8,1) 16,0-20,0% m/m, klarowność (przy 7,0°Bx) <10,0 NTU
Dostępność: Lipiec
Zagęszczony sok malinowy z aromatem lub bez aromatu
Brix 65,0-67,0°Bx, kwasowość ogólna (kw. jablkowy, przy pH 8,1) >9,0% m/m, klarowność (przy 7,0°Bx) <10,0 NTU
Dostępność: Sierpień
Zagęszczony sok z czarnego bzu
Brix 65,0°Bx, kwasowość ogólna (kw. jablkowy, przy pH 8,1) 2,0-7,0% m/m,
Dostępność: Sierpień
Zagęszczony sok z aronii
Brix 65,0-67,0°Bx, kwasowość ogólna (kw. jablkowy, przy pH 8,1) 2,1-5,0% m/m,
Dostępność: Sierpień
Zagęszczony sok jabłkowy
Brix 70,0°Bx, kwasowość ogólna (kw. jablkowy, przy pH 8,1) 1,6-6,0% m/m, turbidity (przy 7,0°Bx) <3,0 NTU
Dostępność: Sierpień
Zagęszczony sok z buraka klarowny
Brix 55-70,0°Bx, kwasowość ogólna (kw. jablkowy, przy pH 8,1) 1,3-2,6% m/m
Dostępność: Wrzesień
Zagęszczony sok z buraka naturalnie mętny
Brix 55-65,0°Bx, kwasowość ogólna (kw. jablkowy, przy pH 8,1) 1,3-2,6% m/m
Dostępność: Wrzesień